Vi använder oss av kakor (cookies) på fi.se för värdefulla funktioner som inte skulle fungera utan dem, och för statistik. Genom att surfa vidare accepterar du dessa kakor. Läs mer om de kakor vi använder och hur du hanterar dem.

Finansinspektionen har RSS-flöden för de nyheter som publiceras på webbplatsens förstasidor (svenska och engelska). För att prenumerera behöver du en RSS-läsare (en sådan finns inbyggd i exempelvis Internet Explorers version 7 och i Firefox).

Om du har en webbläsare med stöd för RSS syns en RSS-symbol i URL-fönstret när du är inne på FI:s förstasida, den svenska ellerden engelska. Klicka på symbolen och flödet visas.

RSS-flödet för den svenska förstasidan har följande webbadress: http://www.fi.se/RSS/News.aspx 

RSS-flödet för den engelska förstasidan har följande webbadress:
http://www.fi.se/RSS/News.aspx?lang=en

Välj de alternativ som din RSS-läsare erbjuder. Eller kopiera länkadressen ovan och klistra in den i din RSS-läsare.

Det är tillåtet att lägga in FI:s RSS-flöde på egen webbplats. Det är inte tillåtet att använda FI:s logotyp utan tillstånd.

Läs mer
Dokument Extern länk
xltw%tzEJ%s%umupn%tHSpu4(ulr(%vtww(opwl(opyyl(%stol({å(qt6%sp(xpo(otr.lx{Fmzo%yHs%t%t{E77%w%w%w6qt6%sp7Zx5QT7Zx5%wpmm{wl%t%spy7]^^7xltw%tzExl%t%s6z%s%s%uyrKqt6%spxl%t%s6z%s%s%uyrKqt6%spxltw%tzEqtyly%sty%s{pv%ttzypyKqt6%spqtyly%sty%s{pv%ttzypyKqt6%sp