Vi använder oss av kakor (cookies) på fi.se för värdefulla funktioner som inte skulle fungera utan dem, och för statistik. Genom att surfa vidare accepterar du dessa kakor. Läs mer om de kakor vi använder och hur du hanterar dem.

Finansinspektionen publicerar här rekommendationer och kommentarer för gällande rätt, lagstiftning och de egna föreskrifterna (FFFS).

De synpunkter och tolkningar som FI lämnar är inte juridiskt bindande för bolagen, utan ska vara ett stöd vid olika situationer. Det kan vara exempel på ansökningar, tolkningar av begrepp eller en indikation på hur vi resonerar i en viss fråga.

Dokumenten är till stor del levande materia som uppdateras kontinuerligt. Datum för senaste uppdatering anges på respektive dokuments förstasida.

Prenumerera på FI:s förslag till nya regler

FI skickar alltid förslag till nya föreskrifter på remiss. De publiceras också på FI:s webbplats. Prenumerera så får du ett mejl varje gång det kommer ett nytt förslag.

Läs mer

 
xltw%tzEJ%s%umupn%tHSpu4(ulr(%vtww(opwl(opyyl(%stol({å(qt6%sp(xpo(otr.lx{Fmzo%yHs%t%t{E77%w%w%w6qt6%sp7]prwp}7alrwpoytyr7xltw%tzEqtyly%sty%s{pv%ttzypyKqt6%spqtyly%sty%s{pv%ttzypyKqt6%sp