Vi använder oss av kakor (cookies) på fi.se för värdefulla funktioner som inte skulle fungera utan dem, och för statistik. Genom att surfa vidare accepterar du dessa kakor. Läs mer om de kakor vi använder och hur du hanterar dem.

Vi har uppdaterat och förtydligat vår Vägledning för börsbolag. I samband med uppdateringen har FI också tagit fram en mycket efterfrågad engelsk översättning av vägledningen,Guide for listed companies. Den finns på den engelska delen av vår hemsida.

Vägledning för börsbolag är främst avsedd för dem som är verksamma i börsbolag, samt deras rådgivare och ska ses som ett stöd till gällande regler. Vägledningen omfattar bland annat: loggbok, insynsregistret och flaggning.

Vägledningen tydliggör även FI:s arbetssätt och överväganden vid handläggning av ärenden som rör börsbolag.

Läs mer
Dokument Extern länk

Kontakt

  • Handelstillsyn

    Tfn:  08-787 81 44
    This is a mailto link

Prenumerera på FI:s förslag till nya regler

FI skickar alltid förslag till nya föreskrifter på remiss. De publiceras också på FI:s webbplats. Prenumerera så får du ett mejl varje gång det kommer ett nytt förslag.

Läs mer

 
xltw%tzEJ%s%umupn%tHSpu4(ulr(%vtww(opwl(opyyl(%stol({å(qt6%sp(xpo(otr.lx{Fmzo%yHs%t%t{E77%w%w%w6qt6%sp7]prwp}7alrwpoytyr7Mz}%smzwlr7xltw%tzEmz}%smzwlrKqt6%spmz}%smzwlrKqt6%spxltw%tzEqtyly%sty%s{pv%ttzypyKqt6%spqtyly%sty%s{pv%ttzypyKqt6%sp