Vi använder oss av kakor (cookies) på fi.se för värdefulla funktioner som inte skulle fungera utan dem, och för statistik. Genom att surfa vidare accepterar du dessa kakor. Läs mer om de kakor vi använder och hur du hanterar dem.

Ett förvaringsinstitut kan, under vissa förutsättningar, uppdra åt ett utländskt värdepappersinstitut som står under tillsyn, att sköta sådana uppgifter som omfattas av ett så kallat Prime brokerageavtal. För att det ska vara möjligt att delegera dessa uppgifter fordras att förvaringsinstitutet kan övervaka samtliga transaktioner som utförs för en fonds räkning. Förvaringsinstitutet ska momentant få tillgång till de instruktioner och den information som fondbolaget ger till det utländska värdepappersinstitutet.

Läs mer
Dokument Extern länk

Prenumerera på FI:s förslag till nya regler

FI skickar alltid förslag till nya föreskrifter på remiss. De publiceras också på FI:s webbplats. Prenumerera så får du ett mejl varje gång det kommer ett nytt förslag.

Läs mer

 
xltw%tzEJ%s%umupn%tHSpu4(ulr(%vtww(opwl(opyyl(%stol({å(qt6%sp(xpo(otr.lx{Fmzo%yHs%t%t{E77%w%w%w6qt6%sp7]prwp}7alrwpoytyr7Qz}%vl}tyr%sty%s%tt%t%u%t5zns5opwprp}tyr7xltw%tzEqtyly%sty%s{pv%ttzypyKqt6%spqtyly%sty%s{pv%ttzypyKqt6%sp