Vi använder oss av kakor (cookies) på fi.se för värdefulla funktioner som inte skulle fungera utan dem, och för statistik. Genom att surfa vidare accepterar du dessa kakor. Läs mer om de kakor vi använder och hur du hanterar dem.

Finansinspektionen anser att placeringar av medel i egna fonder ska vara tillåtet under förutsättning att bolaget har interna instruktioner och rutiner som reglerar bolagets köp och försäljningar i de egna fonderna. Bolaget ska även säkerställa att placering i egna fonder, eller andra finansiella instrument, inte utsätter bolaget för alltför stora risker mot bakgrund av de kapitalkrav som ställs.

Prenumerera på FI:s förslag till nya regler

FI skickar alltid förslag till nya föreskrifter på remiss. De publiceras också på FI:s webbplats. Prenumerera så får du ett mejl varje gång det kommer ett nytt förslag.

Läs mer

 
xltw%tzEJ%s%umupn%tHSpu4(ulr(%vtww(opwl(opyyl(%stol({å(qt6%sp(xpo(otr.lx{Fmzo%yHs%t%t{E77%w%w%w6qt6%sp7]prwp}7alrwpoytyr7[wlnp}tyr5l%v5xpopw5t5pryl5qzyop}7xltw%tzEqtyly%sty%s{pv%ttzypyKqt6%spqtyly%sty%s{pv%ttzypyKqt6%sp