Vi använder oss av kakor (cookies) på fi.se för värdefulla funktioner som inte skulle fungera utan dem, och för statistik. Genom att surfa vidare accepterar du dessa kakor. Läs mer om de kakor vi använder och hur du hanterar dem.

2016-03-04

Terrorism och finansiering av terrorism står högt upp på agendan i många länder och organisationer runt om i världen. Rapporter om Islamiska statens framgångar, terrordåden i Paris och svenskar som reser för att ansluta sig till terrororganisationer är exempel på en händelseutveckling som bidrar till ämnets aktualitet.

Finansinspektionen, tillsammans med Centrum för asymmetriska hot- och terrorismstudier (Cats), informerar om finansiering av terrorism mot bakgrund av en rapport som Cats skrivit på uppdrag av FI.

  • Forumet kommer bland annat innehålla:
    En kort bakgrund till den nuvarande situationen i Syrien och Irak.
  • Presentation av FI:s rapport med fokus på:
    • kända tillvägagångssätt för finansiering av terrorism
    • riskindikatorer för finansiering av terrorism
  • Information om det internationella samarbetet och FI:s syn på hur innehållet i rapporten bör tas vidare.

Seminariet riktar sig främst till företag under FI:s tillsyn inom marknadssektorn. Vi förbehåller oss rätten att begränsa antalet deltagare från varje företag. Övriga intressenter får delta i mån av plats.

Datum och tid

Tisdagen den 15 mars kl. 9.00 – 10.30

Plats

FI:s lokaler på Brunnsgatan 3 i Stockholm. Registrering från kl. 8.30. Kaffe och smörgås serveras innan forumet börjar.

Anmälan

Seminariet är fullbokat och vi kan inte ta emot fler anmälningar.

Detta FI-forum kommer att filmas och läggas ut på FI:s webbplats i efterhand.

xltw%tzEJ%s%umupn%tHSpu4(ulr(%vtww(opwl(opyyl(%stol({å(qt6%sp(xpo(otr.lx{Fmzo%yHs%t%t{E77%w%w%w6qt6%sp7_tww%s%yy7[}p%spy%tl%ttzyp}7QT5qz}%ux7Wt%s%tly7QT5qz}%ux5Qtyly%stp}tyr5l%v5%tp}}z}t%sx7xltw%tzEqtyly%sty%s{pv%ttzypyKqt6%spqtyly%sty%s{pv%ttzypyKqt6%sp