Sök på fi.se

Om du söker efter ett företag kan du även söka i vårt Företagsregister eller FI:s varningslista.

Du kan söka på ett eller flera ord.

Det du skriver i sökfältet kan resultera i upp till tio automatiska förslag, som du kan välja från.

Sökresultat

Om du söker på flera ord visas sökresultat som innehåller samtliga sökta ord, till exempel: Konsumentskyddet på finansmarknaden kommer att ge träffar där alla tre orden finns med någonstans, inte nödvändigvis i den ordningen.
Om du vill söka på en specifik följd av ord, använd citattecken " ". Till exempel ger "Konsumentskyddet på finansmarknaden" träffar där just de orden i den följden finns med.

Begränsa urvalet

Du kan begränsa resultatet genom att filtrera på de begrepp/taggar som visas i kolumnen till höger. Antalet träffar för varje begrepp/tagg visas inom parentes.

  • Struktur filtrerar på en viss del av webbplatsen.
  • Tema filtrerar på en specifik kategori, ett urval som går på tvären av webbplatsens struktur.
  • Informationstyp filtrerar på om det är ett dokument eller en viss typ av sida, till exempel en artikelsida eller en nyhet eller en författning.
  • Språk. Om någon sökträff finns på engelska, kan du även filtrera på språken svenska eller engelska.

Om du vill ta bort filtreringen, bockar du ur det valda alternativet.

Sortering

Sökresultatet sorteras efter Relevans, det innebär att det du sökte på förekommer tidigt och/eller ofta i resultatet. Du kan i stället välja att sortera på Datum, då sorteras resultaten i fallande ordning efter publiceringsdatum.

Visa fler

Sökresultatet visar maximalt 30 träffar. För att se fler, klicka på Visa fler längst ner på sidan.

Specialtecken

Sökord som innehåller vissa specialtecken går inte att söka på, till exempel ord som innehåller apostrof (') . Om du vill göra en sökning på något som innehåller en apostrof kan du använda tecknet * på följande sätt. Om du till exempel vill söka på A Hard Day's Night skriver du istället A Hard Day* Night. 

Gå tillbaka
Laddar sidan